4 portioner

Klassiskern tunnbrödsrulle i en ny tappning med krämig hummus och kryddig merguez. Enkelt, gott och kanske till och med godare än originalet…Upptäck nya sätt att njuta!

Ingredienser:

4 port. potatismos, pulver eller eget recept
2 dl bladpersilja, hackad
2 klyftor vitlök, finhackad
4-8 st salladsblad
4 st tunnbröd
8 st merguezkorvar, stekta eller grillade
1 gurka, skuren i stavar
1 frp Zeinas Hummus Original
4 msk röd kebabsås eller chilisås
4 msk rostad lök

Gör så här:

  • Blanda persilja och vitlök i det färdiga potatismoset.
  • Lägg ut tunnbröden, lägg på salladsblad och fördela moset ovanpå dem.
  • Lägg på de nygrillade/stekta korvarna, några gurkstavar och toppa med hummus, röd kebabsås/chilisås och rostad lök.
  • Rulla ihop till tunnbrödsrullar och vira smörpapper eller aluminiumfolie runt om.