Skip to main content

Mattradition med rika smakupplevelser

Zeina Mourtadas matfilosofi, passion och kunskap växte fram i ett hem där maten var i fokus för umgänget, familjen, livet och vardagen. Recept, maträtter och tillagningssätt har gått i arv i generationer. Vi vill med stolthet föra traditionen vidare och dela med oss av dessa rika smakupplevelser.

Det här är Zeinas

Kvalitet med stolthet

För Zeinas är den goda smaken och kvaliteten på råvarorna det viktigaste av allt. Våra produkter är utvecklade med omtanke om minsta detalj för att stolt kunna erbjuda den bästa smakupplevelsen.

Delad matglädje

Drivkraften bakom vårt varumärke är Zeinas kunskap och genuina passion för riktigt god mat. Det är ett riktmärke i allt vi gör och vi vill att vår matglädje ska smitta av sig och inspirera alla runtomkring.

Inspirerande enkelt

Vår ambition är att tillgängliggöra mat från Mellanöstern. Därför är Zeinas alltid välkomnande och guidar med en trygg hand till nya smaker, maträtter och produkter

Rika smakupplevelser

Vi bjuder in till en matvärld full av smak och färg. Inom Mellanösterns kök finns en rikedom av maträtter som erbjuder smakupplevelser som enkelt kan liva upp vilken dag som helst.

God mat öppnar hjärtan och får människor att mötas

”Jag hoppas kunna inspirera dig att upptäcka alla de rika smakupplevelser som Mellanösterns kök har att erbjuda. För mig är mat så mycket mer än det vi har på tallriken. God mat öppnar hjärtan och får människor att mötas.”

Zeina Mourtada

Zeina Mourtada

Zeina Mourtada föddes år 1982 i Sierra Leone, men är uppvuxen i Malmö med rötter i Libanon. Tidigare har Zeina arbetat som lärare på Fryshuset i Husby, Stockholm, där hon höll matlagningskurser för ungdomar. Idag är hon en av Sveriges största matprofiler. Från att ha mött Zeina via bloggen, TV, instagram och kokböcker kan du nu ta del av Zeinas goda produkter varje dag. Namnet Zeina betyder faktiskt både vacker och gästfri! Precis som Zeinas nya sortiment av produkter inspirerade av Mellanöstern.